Published On: lun, Noi 16th, 2015

Braileanca Loredana, al 55-lea nume de pe lista neagra a “Colectiv” / “Au omorat-o coruptia si spaga, nu focul!”

Share This
Tags

loredana darescuLoredana Darescu s-a stins vineri intr-un spital din Germania, dupa doua saptamani de la incendiul care a indoliat Romania. Al 55-lea nume de pe lista neagra a "Colectiv" avea 29 de ani si fusese transferata in strainatate pe 10 noiembrie. Intre timp, bilantul sumbru a ajuns la 56 de morti.

Braileanca, stabilita de ani buni in capitala, a fost supusa unei interventii chirurgicale pe 12 noiembrie. Medicii germani au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata, insa arsurile care se intindeau pe aproape jumatate din suprafata corpului i-au rapit tineretea, frumusetea si zambetul molipsitor intr-o clipita.

Prietenii Loredanei spun ca nu focul a ucis-o, ci coruptia generata de politicieni si functionari, pe care spera ca ii vor vedea condamnati la inchisoare, desi nici o pedeapsa, oricat ar fi de dura, nu ii vor aduce inapoi pe tinerii frumosi care au pierit in urma tragediei din "Colectiv".

"Inger dulce, te-ai dus! Te-au omorat politicienii si aia de prin birouri. Ei si-au umplut buzunarele si voi ati murit. Ei vor sta la puscarie, cel mai probabil, asta daca nu ii vor scapa prietenii lor puternici, dar pe voi nimeni nu va aduce inapoi. Nimeni! Erai un suflet cald, un om bun. Pacat. Dumnezeu sa te odihneasca acolo sus, alaturi de toti ceilalti ingeri cu aripile arse de focul ala nenorocit", a scris o prietena a Loredanei pe o retea de socializare.

"Prea minunata! Prea buna pentru o astfel de lume. Poate acolo iti era tie locul, printre ingeri. Dar ce ne facem Lori draga cu durerea asta ca nu mai esti printre noi? Inger frumos, sa ne veghezi de Sus!", a precizat si o alta prietena a tinerei.

Sute de oameni au donat bani pentru Loredana, in speranta ca vor fi de folos familiei.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Comentarii

comentariu

About the Author