Published On: mie, Noi 18th, 2015

Boboc si Draghincescu, despre sensul giratoriu din Bariera: “Ca pe Valea Prahovei, inainte de Craciun / Crima si pedeapsa!”

Share This
Tags

Catalin BobocLiberalii Catalin Boboc si Simona Draghincescu l-au atacat pe primarul Aurel Simionescu pentru decizia de a construi sensul giratoriu din Bariera, investitie aflata inca in lucru. Senatorul si consilierul local au facut comentarii pe retelele de socializare dupa ce giratoriul a devenit cea mai injurata investitie a municipalitatii, in fiecare zi, la orele de varf, formandu-se cozi kilometrice pe Soseaua Buzaului si pe Calea Calarasilor.

Boboc a precizat ca sensul giratoriu, "ctitoria primarului Simionescu", a nascut "pe buna dreptate" discutii aprinse pe Facebook, apreciind ca se circula in Bariera "ca pe Valea Prahovei, inainte de Craciun".

"Oare asa vrea sa ne arate primarul ca Braila se misca?", a spus liderul PNL.

Simona Draghincescu 1Si Simona Draghincescu l-a taxat pe Simionescu pentru sensul giratoriu, mai ales ca, in iulie 2014, cand in CLM s-a aprobat modernizarea Soselelor Viziru si Buzaului, consilierul local i-a spus edilului ca sensul giratoriu din Bariera va ingreuna traficul in zona.

"I-am intrebat pe toti cunoscutii mei: "Voi intelegeti cum va functiona?" Nimeni nu mi-a dat niciun raspuns. Cand am vazut cum "functioneaza" in orele de varf m-am luat cu mainile de cap!!!! In timpul sarbatorilor va fi crima si pedeapsa!", a mentionat Draghincescu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author