Published On: joi, Noi 12th, 2015

Autoritatile inchid Clubul Rebel! REACTIA proprietarilor: “Primarul sa iasa din birou si sa vada de ce nu avem autorizatie, desi am investit 150.000 de euro”

Share This
Tags

club rebelUPDATE 14:30 / Gabriel Mihalea, proprietarul clubului "Queen Cabaret" – fostul "Rebel", a reactionat dupa ce primarul Simionescu a anuntat ca Politia Locala a propus inchiderea localului din cauza faptului ca functioneaza ilegal.

"Credeti ca am investit 150.000 de euro si nu mai aveam 4.000 de lei ca sa obtinem autorizatia de functionare? Nu. Proprietarul cladirii trebuie sa obtina autorizatie de schimbare a destinatiei spatiului si apoi, pe baza acestui document, noi sa obtinem autorizatia de functionare. Aceasta procedura dureaza foarte mult. Ce sa facem daca dureaza mai mult se ia autorizatia de schimbare a destinatiei spatiului? Sa plecam din tara? Clubul nu se mai numeste "Rebel", noi am investit foarte mult ca sa schimbam imaginea clubului. Daca aici au fost conflicte sangeroase, n-au fost din cauza noastra, ci a brailenilor care au venit aici si asa au inteles sa se distreze. Noi acum facem cu totul altceva, aici e o sala de spectacole", a precizat Mihalea

Clubul Rebel, situat pe Bulevardul Cuza, in cladirea unde a functionat Liceul Sanitar, este propus pentru inchidere, dupa ce politistii locali au constatat, in urma unui control efectuat pe 1 noiembrie, impreuna cu inspectorii de la Disciplina in Constructii, ca localul, care intre timp si-a schimbat denumirea, nu detine autorizatie de functionare. Atunci, administratorii au fost amendati cu 2.000 de lei.

Localul, unul foarte popular in randul tinerilor, desi a fost in ultimii ani scena unor varsari de sange care au tinut de multe ori prima pagina a ziarelor, functiona fara autorizatie de functionare, document emis de Primarie, din cauza faptului ca proprietarul cladirii in care se afla "Rebel" nu a obtinut autorizatia de schimbare a destinatiei spatiului.

O alta verificare a fost facuta pe 7 noiembrie, la ora 03:00, insa nu doar de Politia Locala si Disciplina in Constructii, ci si de reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Protectiei Consumatorului, Directiei de Sanatate Publica, Inspectiei Muncii, Politiei si Jandarmeriei, situatia fiind neschimbata.

Politistii locali i-au lasat pe patronii clubului sa intreprinda demersurile pentru intrarea in legalitate timp mai bine de o saptamana, insa degeaba. In cele din urma, Primaria a primit propunerea oficiala de suspendare a activitatii "Rebel" pana la obtinerea autorizatiei de functionare.

Primarul va decide daca va pune sau nu sigiliul pe usa clubului.

Distractie si sange

Anul trecut, in Noaptea de Inviere, in clubul "Rebel" a avut loc un conflict sangeros, in urma caruia doi tineri campioni nationali la lupte libere au fost injunghiati cu bestialitate. Atacatorul a ajuns in spatele gratiilor.

In urma cu patru ani, tot in "Rebel", un tanar de 26 de ani a ramas fara un ochi, dupa ce a fost lovit cu un cutit de Georgian Oprea, zis "Cocuta", unul dintre membrii gruparii interlope din Vidin.

Comentarii

comentariu

About the Author