Published On: mar, Noi 24th, 2015

Atentie, braileni, iubitori de animale! Va puteti steriliza si microcipa cainii GRATUIT!

Share This
Tags

caine microcipatCampania derulata de Primarie si Asociatia “Dog Rescue Romanian”, in perioada 27-28 noiembrie, se adreseaza proprietarilor si iubitorilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte.

Brailenii, proprietari de animale, vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Cainii de rasa comuna adusi de iubitorii de animale vor fi sterilizati si identificati prin crotal distict al asociatiei.

Asociatia “Dog Rescue Romanian” sustine sterilizarea cainilor fara stapan din oras ca metoda de reducere a numarului de caini pe strazi.

Cainii sterilizati in campanie si aflati in evidentele asociatiei pot fi ridicati de pe domeniul public si cazati in adapostul Lacu Sarat, in cazul in care sunt sesizari privind agresivitatea acestora.

Punctul de sterilizare este amenajat in Piata Radu Negru  (Biserica) – Soseaua Buzaului colt cu strada Chisinau.

Programul de lucru este intre orele 9:00 – 18:00 si, dupa caz, pana la sterilizarea ultimului caine.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL,  str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239.611.682, mobil 0756.044.400.

Persoanele care doresc sa se inscrie vor  declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat.

Fiecarui brailean i se comunica : numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS) , recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

Comentarii

comentariu

About the Author