Published On: lun, Noi 2nd, 2015

Angajat SAJ Braila: “Dupa tragedie, number one e SMURD. Stupefiant! Noi de la Ambulanta suntem niste nimicuri. E reclama pentru stim noi cine”

Share This
Tags

colaj fb ambulantierValeriu Stoian, unul dintre ambulantierii Serviciliului de Ambulanta Judetean Braila, a comentat pe o retea de socializare modul in care mass-media a prezentat interventia salvatorilor la clubul "Colectiv", aratand ca SMURD a fost scos in evidenta, in timp ce Serviciul de Ambulanta a fost trecut la categoria "paria" si "nimicuri". Mesajul a fost postat ieri dupa-amiaza, in jurul orei 15:00.

"Constat cu surprindere, dupa tragedia din Colectiv ca number one in categora (n.r. categoria) salvatori au fost cei de la smurd! Stupefiant! Noi, cei de la AMBULANTA eram pe acolo si noi, niste paria, niste nimicuri. Mass media avea ochi doar pentru smurd", a scris Stoian.

Totodata, ambulantierul a mai adaugat faptul ca modul in care implicarea SMURD a fost prezentata de presa e "o forma de reclama pt. stim noi cine", facand, cel mai probabil, referire la secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, fondatorul SMURD.

Comentarii

comentariu

About the Author