Published On: joi, Noi 12th, 2015

Agricover Credit la Braila

Share This
Tags

agricoverAgricover Credit este prima institutie financiara din Romania care ofera produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal si zootehnic, punand la dispozitia acestora o gama variata de produse inovatoare pentru finantarea  capitalului de lucru si a investitiilor, intr-o maniera flexibila, adaptata nevoilor si caracteristicilor celor carora se adreseaza.

Miercuri, 11 noiembrie 2015, Agricover Credit isi continua extinderea inaugurand o noua sucursala la Braila, aceasta fiind a treia dintr-o serie de sucursale pe care compania intentioneaza sa deschida in urmatoarea perioda in Romania.

Principalele obiective pe care compania Agricover Credit le doreste in Braila sunt cresterea segmentului de clienti, solutii financiare inovatoare pentru fiermieri si eficienta operationala, oferindu-le acestora solutii financiare performante tuturor fermierilor, fie ca este vorba de legumicultura, cultura mare sau ferme zootehnice.

“Deschiderea acestei sucursale ne permite sa raspundem mai rapid nevoilor fermierilor si sa crestem calitatea serviciilor oferite.Lansam produse personalizate, inovatoare care raspund nu doar cerintelor, ci contribuie la cresterea si dezvoltarea fermelor si la sustinerea performantei acestora”, a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

“Am identificat in zona Brailei peste o mie de fermieri competitivi, pregatiti sa genereze o agricultura moderna si profitabila. Ne propunem sa fim alaturi de acestia si  sa le oferim solutii de finantare de care au nevoie pentru continuarea dezvoltarii”, a mai adaugat Rekkers.

Comentarii

comentariu

About the Author