Published On: vin, Oct 23rd, 2015

VIDEO Moarte fulgeratoare la 37 de ani / Paula Negoita, sotie si mama, si-a gasit sfarsitul pe marginea soselei

Share This
Tags

paula negoitaO braileanca a murit, ieri dimineata, in jurul orei 06:40, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac, la doar cativa kilometri de localitatea ialomiteana Giurgeni.

Femeia a fost scoasa dintre fiarele contorsionate de catre un echipaj de descarcerare, insa medicii sositi la fata locului nu au reusit sa ii salveze viata, desi au resuscitat-o timp de aproximativ 40 de minute, la doi pasi de masina, pe marginea drumului national 2A.

Paula Negoita urma sa implineasca peste o luna si jumatate 38 de ani. Avea un sot iubitor, un fiu de a carui pasiune pentru fotbal era mandra si isi dorea nespus de mult sa obtina diploma de asistent medical, insa destinul a fost nemilos si a lovit mult prea devreme, dupa cum spune si una dintre rudele sale intr-o postare pe o retea de socializare: "Suflet bun si cald ai plecat mult prea devreme dintre noi…o mama, o sotie, dar si o fina extraordinara! Ai lasat un gol imens in sufletele noastre!"

Trupul neinsufletit al femeii a fost transportat la Medicina Legala Slobozia pentru efectuarea necropsiei, urmand ca in cursul zile de astazi sa fie adus la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author