Published On: mar, Oct 6th, 2015

VIDEO Comisarul Arbunea si-a cumparat sosea / Seful Politiei Municipiului, cu masina pe contrasens, taind linia continua

Share This
Tags

arbunea1Comisarul-sef Costel Arbunea a suspendat legea pentru aproximativ zece minute! Seful Politiei Municipiului si-a parcat masina pe contrasens si la doar cativa metri de indicatorul "Oprirea interzisa" pentru a discuta cu o persoana la care putea sa ajunga doar pe propriile picioare daca isi punea in gand sa respecte Codul Rutier.

Totul s-a intamplat marti, in jurul orei 16:30, chiar la intrare pe Soseaua Buzaului, in fata imobilului in care functioneaza un centru de ingrijire pentru persoanele cu handicap, aflat langa Centrul Militar. Arbunea a taiat linia continua, a parcat pe contrasens si a coborat din autotursim, un Ford Mondeo din 2009, pentru a sta de vorba cu cineva.

Dupa zece minute de palavre, seful Politiei Municipiului s-a urcat la volan si a taiat din nou linia continua pentru a iesi de pe contrasens si a-si putea continua drumul, spre Spitalul Judetean.

Arbunea, in varsta de 51 de ani, conduce de 9 ani Politia Municipiului, inscriindu-se fara succes insa, in urma cu trei ani, in cursa pentru sefia Inspectoratului de Politie Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author