Published On: mar, Oct 27th, 2015

Un parlamentar brailean il apara pe Oprea si ii ridica ode: “Nu exista motive sa demisioneze. Si-a indeplinit cu profesionalism atributiile”

Share This
Tags

Marioara NistorLiderul UNPR Braila, deputatul Marioara Nistor (foto), a sarit in apararea sefului de partid, ministrul Gabriel Oprea, acuzandu-i pe liberali ca sunt cinici si ca folosesc decesul politistului Bogdan Gigina ca element de batalie politica. Nistor a subliniat ca din punctul sau de vedere nu exista "motive intemeiate" pentru ca Oprea sa demisioneze.

"Reactiile venite dinspre Partidul National Liberal demonstreaza modul in care acestia inteleg sa faca politica. Raportarea la accidentul politistului Bogdan Gigina, intr-o maniera de oportunitate politica si de castig electoral, arata cinismul de care dau dovada reprezentantii acestei formatiuni. Este regretabil ca am ajuns in situatia in care decesul unei persoane devine element de batalie politica pentru PNL. Jocurile politice nu au ce cauta in astfel de situatii. (…) In privinta domnului Oprea, din punctul meu de vedere, nu consider ca exista motive intemeiate pentru a demisiona. Vicepremierul Oprea si-a indeplinit cu profesionalism atributiile care ii revin ca ministru de interne al Romaniei, fiind un sustinator al lucratorilor din institutiile subordonate ministerului, printre care si Politia Romana", a precizat parlamentarul UNPR.

Nistor l-a atacat si pe co-presedintele PNL Catalin Boboc, care este si presedintele Comisiei Juridice din Senat, mentionand ca se astepta ca liberalul sa comenteze cazul politistului Gigina dupa ce se finalizeaza ancheta penala si nu sa actioneze "Doar din rationamente politicianiste".

De cealalta parte, Boboc arata ca PNL nu a discutat despre o vina penala a lui Gabriel Oprea, ci despre implicarea intr-o tragedie "care ridica numeroase semne de intrebare" si care reclama, din punctul sau de vedere, demisia de onoare: "Sa inteleg ca pentru doamna Nistor onoarea nu are valoare?"

Comentarii

comentariu

About the Author