Published On: mar, Oct 20th, 2015

Daniela, eleva de la “Chimie” cautata de bunic, s-a intors acasa! Sustine ca a stat la o prietena

Share This
Tags

disparuta ANGHEL DANIELADupa ce o saptamana a fost plecata de acasa, Daniela s-a intors acasa ieri seara, vazand articolele din presa si afland astfel ca politistii o cauta pentru a o incredinta familiei.

Miercuri dimineata, fata s-a prezentat la Politie, impreuna cu bunicul ei, spunandu-le oamenilor legii ca a stat la o prietena.

Adolescenta, a carei parinti sunt plecati in strainatate, nu a fost victima vreunei infractiuni, conform primelor informatii.

In seara de 19 octombrie, in jurul orei 20:30, un brailean, in varsta de 66 de ani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean si a sesizat ca, in ziua de 12 octombrie, la ora 16:00, nepoata lui,  Anghel Daniela, de 15 ani, a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Fata, eleva la Liceul de Chimie, a fost plecata de mai multe ori de la domiciliu, insa a fost gasita de politisti, pe raza municipiului Braila.

Fiind alertati de bunic, politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale Braila au solicitat darea in urmarire la nivel national a minorei.

Comentarii

comentariu

About the Author