Published On: mar, Oct 20th, 2015

Un brailean a murit printre straini, dupa o partida de fotbal / In Cipru se face cheta pentru ca trupul lui Cristi sa poata fi adus in tara!

Share This
Tags

cristi nicosiaCateva mii de euro costa repatrierea lui Cristian Stanciu, un brailean care si-a gasit sfarsitul departe de casa, printre straini, in Cipru, unde se stabilise de ani buni impreuna cu familia. Era un om muncitor si un familist convins, trudind din greu pentru ca cele mai importante persoane din viata lui, sotia si baietelul de 11 ani, sa nu cunoasca grija zilei de maine.

Pentru a fi inmormantat in tara, intr-un cimitir din Braila, orasul despre care vorbea mereu cu dor, prietenii lui Cristian fac cheta, strangand bani la un magazin romanesc si o pizzerie, aflate intr-o comuna de langa Nicosia. Vor sa o ajute pe sotie, pusa de viata in fata unei tragedii care a transformat-o in stana de piatra.

Duminica, 18 octombrie, dupa pranz, Cristian Stanciu a iesit din casa pentru a juca fotbal cu prietenii, asa cum facea cam in fiecare weekend. Pe stadion, in timpul meciului, din senin, i s-a facut rau si a cazut ca secerat. I se inclestase gura, spunea ca nu mai poate respira si cerea apa.

La un moment dat, barbatul si-a revenit, ambulanta sosita la fata locului transportandu-l de urgenta la Spitalul General din capitala Ciprului. Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor, inima lui Cristian nu a mai rezistat.

Familia si prietenii braileanului spera sa stranga banii necesari aducerii in tara a trupului neinsufletit.

Comentarii

comentariu

About the Author