Published On: Soare, Oct 11th, 2015

Tudose este pastila anti-infectie cu GBS


Cand am auzit declaratia lui Mihai Tudose dupa intalnirea de la spital cu doctorul Mihail Iugulescu, mi-am amintit de o discutie in care Tudose imi spunea, extrem de serios, ca, decat sa ai bucatarul tau si sa mananci prost, mai bine lasi bucatarul care gateste deja bine!
Declaratia Ministrului Economiei si presedintele PSD Braila, Mihai Tudose, arata ca pesedizarea nu mai este o prioritate pentru noul sef al social-democratilor braileni. Ba mai mult, ca este decis sa dea de pamant cu metehnele unor colegi contaminati de stilul lui Gheorghe Bunea Stancu.
Interesul pe care l-a aratat pentru ceea ce se intampla la Spitalul Judetean Braila arata un sef PSD preocupat mai mult de interesul brailenilor decat de marunte interese partinice, fapt care, cu siguranta, ii va contrapune in partid o "opozitie a dinozaurilor", dar asa cum il cunosc apropiatii, va face fata cu siguranta.
Practic, initiativa lui Mihai Tudose de a vedea la fata locului, singur, ce se intampla la spital a deblocat total activitatea angajatilor, care asteptau dezorientati sa vada daca puciul impotriva managerului Mihail Iugulescu va reusi. Acum, mai ales in lumina declaratiilor lui Tudose, lucrurile vor reintra pe fagasul normal, ba chiar cu un plus de viteza si initiativa din partea actualei echipe manageriale.
Tudose a ales sa nu discute can-can-urile atat de dragi politicienilor locali. A cerut managerului sa faca un lucru simplu: sa-si indeplineasca obligatiile din contractul de manager si sa faca lumina in afacerile de orice fel ale Spitalului Judetean de Urgenta Braila! Atat!

Comentarii

comentariu

About the Author