Published On: vin, Oct 2nd, 2015

Simionescu a reluat finantarea Daciei Unirea: 100.000 de lei pentru fotbal!

Share This
Tags

simionescuEdilul Aurel Simionescu a dat unda verde pentru continuarea alocarii de bani din bugetul municipalitatii echipei locale de fotbal, dupa ce a purtat mai multe discutii cu afaceristul Florin Cirligea, principalul finantator privat al Dacia Unirea.

Ieri, Primaria a alocat echipei 100.000 de lei, in timp ce Consiliul Judetean, prin vocea presedintelui Viorel Mortu, a anuntat recent ca nu a fost gasita forma legala pentru ca bani din bugetul judetului sa ajunga la Dacia Unirea.

Miscarea lui Simionescu vine la o luna dupa ce a spus public ca din cauza unui control al Curtii de Conturi a stopat finatatea fotbalului, insa problemele par sa se fi rezolvat. Edilul preciza ca municipalitatii i s-a impus sa recupereze de la Dacia Unirea suma de 63.000 de lei.

"Avem in buget banii respectivi, dar exista o problema legata de decizia Curtii de Conturi. Sunt cei 63.000 lei pe care trebuie sa ii recuperam. Cum suma aia este cu titlu de prejudiciu, curg si toate penalitatile. Suma creste in fiecare zi. Trebuie sa rezolvam aceasta problema, dupa care putem sa continuam finantarea. Numai ca partea a doua, pe care le-am spus-o, este ca daca municipalitatea va continua finantarea si judetul nu o va face, ei nu vor avea sumele necesare pentru desfasurarea activitatii", declara primarul la acel moment.

Comentarii

comentariu

About the Author