Published On: mar, Oct 27th, 2015

Seful SUPAGL: Nu mai sunt 5.000 de maidanezi pe strazile Brailei, ci vreo 4.000!

Share This
Tags

hingheriVesnica problema a cainilor fata stapan a fost repusa din nou, pentru a mia oara, pe tapet, in cadrul sedintei Consiliului Local, cand consilierul local PNG Ionel Alexandru l-a intrebat pe directorul Serviciului de Utilitate Publica, de Administrare si Gospodarire Locala, Dan Apostol, cati maidanezi mai sunt pe strazile Brailei.

Apostol a precizat ca s-a redus numarul cainilor fara stapan, de la 5.000, cati erau la inceputul acestui an, la aproximativ 4.000.

"In acest moment sunt aproximativ 4.000. S-a redus considerabil numarul datorita campaniilor de sterilizare, insa, din pacate, brailenii nu se ingramadesc sa-si sterilizeze cainii, desi campaniile sunt gratuite. Nici adoptiile nu sunt asa cum ne-am dori", ne-a declarat seful SUPAGL, institutia care gestioneaza problema maidanezilor, la sfarsitul sedintei CLM.

Totodata, Dan Apostol a mai anuntat ca, cel mai probabil, luna viitoare va fi organizat un targ de adoptii, in parteneriat cu doua ONG-uri din Austria si Elvetia, astfel incat brailenii care isi doresc patrupezi aflati in padocuri sa ii poata adopta mult mai usor.

Comentarii

comentariu

About the Author