Published On: mar, Oct 27th, 2015

Se cauta amplasament pentru statuia unui taur, veche de un secol, in Braila! Draghincescu: “O jurnalista de aici a propus sa fie pus in fata cabinetului senatorului Boboc!”

Share This
Tags

statuie taurConsilierul local liberal Simona Draghincescu i-a cerut, marti, in cadrul sedintei CLM, primarului Aurel Simionescu sa preia statuia veche de un secol a unui taur, care in urma cu ani buni trona pe cladirea fostului abator si sa o amplaseze unde se va considera de cuviinta, pentru a o pune in valoare.

In acest moment, statuia, realizata in 1907, la cererea macelarilor din oras, se afla intr-un depozit al fostului abator, de la iesirea din Braila spre Galati.

"De-a lungul timpului, domnule primar, v-am trimis documente oficiale prin care va solicitam sa aveti o discutie cu cel care detine in custodie taurul de la fostul SINCAR, e vorba de lichidatorul CET, doamna Potop. L-am gasit, l-am pozat, se afla intr-o magazie si va rog foarte mult sa-l luati pentru ca nu cred ca ar trebui dat la fier vechi", a spus Draghincescu.

Primarul s-a aratat de acord cu propunerea consilierului local si le-a cerut alesilor sa vina cu o sugestie legata de posibilul amplasament al statuii, moment in care Draghincescu a precizat ca "o jurnalista de aici a propus sa fie pus in fata cabinetului senatorului Boboc", primarul razand si apreciind ca "poate fi o idee".

 

Comentarii

comentariu

About the Author