Published On: joi, Oct 22nd, 2015

Rapperul Bibanu MixXL, despre Braila: “Orasul ala de tigani!”

Share This
Tags

bibanu-mixxlFace parte din elita rapperilor din tara noastra si a colaborat de-a lungul timpului cu nume sonore din muzica romaneasca, precum Delia, Jo sau Simona Nae, insa a picat in capcana unei tinere din Braila, care "l-a agatat" pe Facebook si apoi a trimis conversatia unui tabloid. Dan

Popescu, cunoscut ca Bibanu MixXL, s-a enervat atunci cand braileanca a refuzat sa-i dea numarul de telefon si a trecut la jigniri, dupa ce initial ii spusese ca e frumoasa.

"Esti cu toata frumusetea pe tine. Cum sa ma admiri din umbra? Eu vreau admiratori ca tine in prima linie", i-a spus Bibanu, incantat de noua lui amica, conform SpyNews.

12 copyRaspunsul tinerei nu a intarziat sa apara, aceasta spunandu-i ca nu obisnuieste sa le dea mesaje artistilor preferati, insa pentru el a facut o exceptie. "Care mai e pe lista? Adica nu sunt singurul? Nici nu te-am cunoscut si ma faci deja gelos?", a intrebat-o rapper-ul, mai in gluma, mai in serios.

Direct si constient de statutul lui de artist celebru, Bibanu a fortat nota, poate-poate focoasa bruneta se arata dispusa pentru o cunoastere mai… amanuntita. "Da-mi numarul tau de telefon. Urasc telefoanele fara tastatura", i-a spus artistul, sperand probabil la o întalnire amoroasa. Usor timida, studenta l-a refuzat, lucru care l-a scos din sarite, pur si simplu, pe Bibanu.

13 copyIn scurt timp conversatia celor doi care la inceput parea plina de potential s-a transformat într-un adevarat circ. Iritat de "tupeul fantastic" al studentei care l-a refuzat fara prea multe explicatii, Bibanu a rabufnit: "Te-am sters! Pentru Braila ai prea multe basini de aur. Sincer, prefer sa nu am admiratori asa. Ci oameni ca mine. Asa ca tine-ti admiratia si fa ce vrei cu ea. As avea câteva idei, dar sunt prea educat".

"Deja esti penibil, serios", i-a spus studenta.

"Sunt penibil? Sunt din Braila? Eu stau langa prima scoala româneasca (n.r. in Brasov) si am scoala cât toata familia ta, cretino! Hai, mars! In scris va vedeti extraterestri, asta pana dati ochii cu realitatea. Jignesc pentru ca e singura metoda pe care prostii o inteleg. Ti-am explicat frumos, in opt pagini, dar esti prea proasta! Penibil? Penibil e ADN-ul tau! Si orasul ala de tigani! Tu esti proasta rau. Mori! Nu o sa stie nimeni!", a fost amalgamul de mesaje presarate cu injurii pe care Dan Popescu i le-a adresat fanei, conform sursei citate.

Comentarii

comentariu

About the Author