Published On: lun, Oct 19th, 2015

Politistii au intrat in pietele din Braila / 37 de persoane, legitimate / Bataie la Piata Mare

Share This
Tags

politistiDuminica, 18 octombrie, intre orele 08:00-12:00, politisti din cadrul Politiei Municipiului au efectuat o actiune in oborul de cereale si in pietele din oras pentru a combate faptele comise cu violenta, precum si pentru gasirea de bunuri provenite din furt sau alte infractiuni si depistarea persoanelor cautate in temei legal.

Politistii au legitimat 37 de persoane, au controlat 9 unitati economice, 15 persoane fizice autorizate, asociatii familiale, intreprinderi individuale si 17 producatori particulari, au intocmit un dosar penal si au aplicat 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 800 de lei, conform Legii 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si Legii 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, iar 3 la alte acte normative.

De exemplu, oamenii legii l-au identificat pe braileanul C.Ionel, in varsta de 43 de ani, care, in timp ce se afla la intersectia strazii Grivita cu strada Halelor, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul lui C. Marin, de 30 de ani.    

Victima a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar agresorul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

 

Comentarii

comentariu

About the Author