Published On: vin, Oct 2nd, 2015

Plecari din justitia braileana / Procurorii Leu, Dobre si Navodaru vor la DNA! Cei trei au sustinut interviurile la Bucuresti

Share This
Tags

mihaela leu brailaProcurorii braileni Mihaela Leu (foto), Laura Dobre si Madalin Ionut Navadaru au intrat in cursa pentru ocuparea celor trei posturi vacante de procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Structura Teritoriala Galati.

Cei trei sunt singurii magistrati care si-au depus CV-urile pentru aceste posturi, fiind anuntati la inceputul acestei saptamani ca indeplinesc conditiile legale de participare si ca au fost admisi la interviu.

Ieri, incepand cu ora 15:00, la sediul central al DNA, Leu, Dobre si Navadaru au sustinut interviul, urmand ca zilele urmatoare sa afle daca vor deveni sau nu procurori anticoruptie.

Laura Dobre este prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatorie, Mihaela Leu - procuror la Parchetul de pe langa Tribunal si inlocuitor al purtatorului de cuvant al institutiei, iar Madalin Ionut Navadaru - procuror DIICOT Galati de la inceputul anului 2012 si fost procuror la Parchetele de pe langa Judecatori si de pe langa Tribunal. 

Comentarii

comentariu

About the Author