Published On: mie, Oct 21st, 2015

Persoanele fara adapost care vor fi gazduite de Primarie pe perioada iernii vor fi puse sa deszapezeasca strazile din Braila!

Share This
Tags

persoane fara adapostPe timpul iernii, cand temperaturile vor cobori sub 0 grade Celsius, persoanele fara adapost pot fi gazduite in Centrul Social de Gazduire in Regim de Urgenta, aflat in subordinea Directiei de Asistenta Sociala.

60 de persoane, care ar muri daca si-ar continua viata pe strazile acoperite de troiene, pot sta pe perioada determiata in centrul situat pe Calea Galati, in cartierul Vidin.

Cei cazati in Centrul Social de Gazduire in Regim de Urgenta vor primi o masa calda, asistenta medicala, avand si conditii pentru asigurarea igienei corporale. In schimbul serviciilor primite, persoanele fara adapost apte de munca au obligatia de a presta actiuni sau lucrari de interes local, inclusiv pot fi distribuiti sa sprijine activitatile de deszapezire.

Primaria a anuntat ca pe perioada sezonului rece 2014-2014, in centrul social au fost gazduite 62 de persoane fara adapost.

 

Comentarii

comentariu

About the Author