Published On: joi, Oct 15th, 2015

O superba braileanca va reprezenta Romania la Miss International 2015 / Andreea Chiru a fost eleva la “Balcescu”

Share This
Tags

andreea chiru4In 2013, braileanca Andreea Chiru, acum in varsta de 22 de ani, a fost aleasa cea mai frumoasa romanca, castigand titlul "Miss World Romania".

In 2014, tanara a participat la Miss Earth, iar anul acesta a fost desemnata sa reprezente Romania la Miss International, unul dintre cele mai importante patru concursuri de frumusete la nivel mondial, care se va desfasura in perioada 18 octombrie – 6 noiembrie, in Japonia.

In competitia din Tara Soarelui Rasare vor fi prezente 71 de candidate din tot atatea tari, marele premiu  fiind  in valoare de 3 milioane de yeni, adica aproximativ 22.000 de euro.

Andreea Chiru este absolventa a Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice si a cursurilor Intact Media Academy.

Fosta eleva a Colegiului National "Nicolae Balcescu", frumoasa braileanca locuieste in Bucuresti si este pasionata de modelling, calatorii si dans.

"Imi place sa dansez. La Braila am facut dans aproape doi ani de zile cu Paula Stoia. In general, in vacanta, dimineata merg  la plaja, seara fac jogging, ies cu prietenii", a declarat reprezentanta tarii noastre la Miss International 2015, in urma cu doi ani, pentru Ziarul Infobraila.

In viitor, Chiru, care este naturala 100%, isi doreste sa isi deschida o afacere.

Comentarii

comentariu

About the Author