Published On: Soare, Oct 25th, 2015

UPDATE CRIMA pe calea ferata / Conductor de tren, ucis de angajatul unei firme, unde trenul stationa pentru a incarca cereale

Share This
Tags

colaj crima trenUPDATE 9:30 / Conductorul de tren, in varsta de 57 de ani, a fost ucis de angajatul bazei de cereale, unde trenul venise pentru a incarca marfa. Se pare ca intre cei doi s-a iscat un conflict, moment in care conductorul a fost impins, a cazut si s-a lovit la cap, izbitura fiindu-i fatala.

Suspectul a fost ridicat de politisti si se afla la audieri.

Conductorul unui tren de marfa, stationat in incinta unei societati comerciale de pe raza comunei Jirlau pentru a incarca cereale, a fost gasit fara suflare, ieri seara, in jurul orei 22:00, la doi metri de locomotiva. Barbatul era intins pe sol, angajatii firmei descoperind trupul neinsufletit.

Desi la fata locului au ajuns doua ambulante, medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Pana la ora 01:00, criminalistii nu ajunsese in incinta bazei de la Jirlau, cadavrul fiind acoperit cu o patura de politistii postului de politie comunal.

"Am fost anuntat de oamenii de aici. Acum am ajuns si eu. Nu stiu nimic mai mult", ne-a declarat directorul societatii, care a refuzat sa faca orice alt comentariu.

Comentarii

comentariu

About the Author