Published On: Dum, oct. 11th, 2015

Mihai Tudose: “Toate se sparg acum in capul actualului manager al spitalului care, tocmai ca este un chirurg de exceptie si nu un infractor de profesie, nu merita asa ceva”

Zilele trecute, Mihai Tudose, ministrul Economiei si presedintele PSD Braila, a mers la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru a vedea la fata locului stadiul in care se desfasoara lucrarile la cateva sectii ale unitatii spitalicesti, dar si felul in care isi desfasoara activitatea echipa manageriala a celui mai mare spital din judet.

Surse bine informate au declarat pentru Infobraila ca Mihai Tudose a luat decizia de a verifica in teren, singur, ceea ce se intampla la spital, dupa avalansa de informatii contradictorii lansate atat in mediul politic, cat si in presa.

Contactat telefonic de reporterii Infobraila, Mihai Tudose a confirmat intalnirea de la Spitalul Judetean, pe care a avut-o cu managerul Mihail Iugulescu si cu directorul de ingrijiri Olguta Crivat.

"Inainte de a injura pe cineva este foarte bine sa verifici ceea ce a facut omul respectiv si daca merita s-o faci", a precizat Tudose.

"Am fost, am vazut, iar in ceea ce priveste ATI, Cardiologia, Blocul operator si Oncologia pot reprosa actualei conduceri doar ca nu a sesizat organele de cercetare penala. In opinia mea, ceea ce exista la spital nu este o problema de management medical sau adminsitrativ, ci o tema de ancheta despre cum si-au batut unii joc de bani si de servicii medicale care ar fi fost oferite in plus brailenilor. Toate se sparg acum in capul actualului manager, care tocmai ca este un chirurg de exceptie si nu un infractor de profesie, nu merita asa ceva", a declarat Mihai Tudose pentru Infobraila.

Ministrul Economiei a subliniat faptul ca lucrarile incepute la spital au fost facute "in stilul heirupist al lui Bunea Stancu", iar acum altii trebuie sa refaca ceea ce a fost facut prost la inceput.

Comentarii

comentariu

About the Author