Published On: vin, Oct 16th, 2015

Mafia de la Oncologie / Medicul Boldeanu – sotul unei judecatoare, se poate intoarce linistit la spital, fiind eliberat sub control judiciar

Share This
Tags

boldeanuMedicul Cosmin Boldeanu, seful Sectiei Oncologie a Spitalului Judetean, inculpat in dosarul "Mafia de la Oncologie", a scapat de arestul la domiciliu, Curtea de Apel Bucuresti hotarand sa-l elibereze sub control judiciar.

Boldeanu, sotul judecatoarei Andreea Boldeanu, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Braila, a contestat masura arestului la domiciliu, decisa de Tribunalul Bucuresti, la fel cum a facut si contabila farmaciilor "Ahmeya", care insa nu a avut acelasi noroc.

Contabila Ionica Serghiev ramane in arest la domiciliu, in timp ce Boldeanu se poate intoarce la Spitalul Judetean, unde a si savarsit faptele de care il acuza procurorii DIICOT.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Judecatorul care a decis trimiterea in arest la domiciliu a lui Boldeanu, a altor doi medici si a sotiei interlopului Titi Sgircitu, a consemnat in motivare ca efectele arestului la domiciliu sunt similare cu cele ale arestului preventiv, tinand cont ca inculpatii nu se vor putea deplasa la locurile de munca, ceea ce acum nu mai este valabil in cazul oncologului.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author