Published On: lun, Oct 19th, 2015

LOTERIA bonurilor fiscale / Tranzactii cu MasterCard si Maestro, efectuate in Braila, eligibile dupa extragerea de duminica

Share This
Tags

loteria bonurilorDetinatorii de carduri Visa au efectuat 172 de tranzactii pe 16 septembrie, cu valori cuprinse intre 274 si 274,99 lei fiecare, fiind eligibili pentru a castiga unul dintre cele 100 de premii acordate la Loteria fiscala, daca au pastrat bonurile de cumparaturi.

Totodata, posesorii de carduri MasterCard si Maestro au realizat, in aceeasi zi, 297 de plati cu valori intre 274 de lei si 274,99 lei, astfel de plati efectuandu-se si in Braila.

Cele mai multe tranzactii cu carduri MasterCard si Maestro au fost efectuate in capitala, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca sau Timisoara, astfel ca se pot califica la premiile Loteriei fiscale, cu prezentarea bonurilor.

Totodata, plati cu aceste valori au fost inregistrate in Braila, Sighisoara sau Turnu Severin.

Bonurile in valoare de 274 lei emise pe 16 septembrie au iesit castigatoare la extragerea de duminica a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata la o data ulterior anuntata o noua extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de castigatori.

Extragerea a vizat bonurile emise in luna septembrie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author