Published On: vin, Oct 23rd, 2015

Locotenentul lui Corbu, in catuse, sare la gatul sefului: “Am dat foc la casa din cauza lui Corbu Stanel!”

Share This
Tags

interlop lacu dulceUnul dintre membrii gruparii interlope din Lacu-Dulce il acuza pe Stanel Corbu (foto dreapta) ca l-a sechestrat, motiv pentru care sustine, in mod bizar, ca ar fi dat foc casei parintilor sai. Declaratia a fost facuta in timp ce locotenentul lui Corbu era dus in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva pentru distrugere prin incendiere.

corbu stanelIonut Marin Vrinceanu, in varsta de 26 de ani, si-a ingrozit parintii de cand s-a alaturat gruparii conduse de Corbu, amenintandu-i de nenumarate ori ca ii va ucide. Ieri, in jurul pranzului, dupa ce l-a speriat pe tatal sau, aratandu-i sabia din doatare, tanarul, cunoscut sub porecla "Ionel", a pus foc in podul casei  parintilor si apoi s-a facut nevazut.

Incendiul a fost lichidat dupa interventia prompta a pompierilor, iar "Ionel", dupa ce a auzit ca este cautat de oamenii legii, s-a prezentat de bunavoie la sediul Politiei Municipiului. Dupa audierile care au durat ore bune, procurorul a decis retinerea locotenentului lui Corbu pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de vineri, la ora 10:00, a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, fiind considerat pericol public.

Conform unor surse judiciare, Ionut Marin Vrinceanu a colaborat cu procurorii, fiind dispus sa furnizeze informatii despre activitatea gruparii conduse de Corbu.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author