Published On: joi, Oct 15th, 2015

Jandarmii au luat cu asalt judetul: intr-o singura luna, 300 de misiuni

Share This
Tags

jandarmi5In luna septembrie, jandarmii braileni au executat aproximativ 300 de misiuni de ordine publica, atat independent, cat si in cooperare cu alte institutii, ordinea si siguranta publica reprezentand factorul prioritar de actiune, conform unui comunicat al Jandarmeriei.

Cele mai multe misiuni au fost de mentinere a ordinii publice, jandarmii executand 212 astfel de misiuni.

Pe parcursul lunii trecute, au fost executate 39 misiuni de asigurare a ordinii publice astfel: 13 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfasurarii unor manifestari culturale, comemorative, religioase, 9 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestari sportive si 17 alte actiuni, din care putem exemplifica executarea unor actiuni de protectie a unor transporturi de valori sau actiunile de protectie a lucrarilor scrise de la Examenul de Bacalaureat.

Ca urmare a planurilor de cooperare sau a unor solicitari primite, jandarmii braileni au executate 21 misiuni impreuna cu alte institutii.

Tot pe parcursul lunii trecute, jandarmii au executat si 6 actiuni pentru punerea in executare a mandatelor de aducere, ocazie cu care au fost prezentate efectiv 6 persoane in fata instantelor emitente.

 

Comentarii

comentariu

About the Author