Published On: lun, Oct 26th, 2015

GALERIE FOTO Apan si Primaria / Scandal penal pe cladirile de la Caporal Musat. CUM ARATA cele trei imobile

Share This
Tags

Cele trei cladiri ale fostei cazarme Caporal Musat ajunse prin concesiune la Apan, societatea afaceristului Mircea Andreev, dar niciodata preluate in posesie, fac obiectul unei plangeri penale.

Dupa ce s-a semnat contractul de concesiune, Apan a realizat ca imobilele, de o frumusete arhitecturala remarcabila, pe care dorea sa le reabiliteze, au fost pradate de hoti, fiind sustrase grinzile metalice care fac parte din structura de rezistenta, si a refuzat sa le preia, reclamand situatia la Politie.

Dupa ce au fost calcate de hoti, cladirile arata ca dupa razboi. Mai mult decat atat, conform unui evaluator autorizat, angajat sa stabileasca prejudiciul direct si indirect produs de distrugeri, structura metalica nu mai exista decat in mica parte, ceea ce face imposibila reabilitarea constructiilor concesionate de Apan.

Prin targ se vorbeste de un jaf organizat la Caporal Musat si ca hotii ar fi fost "paziti" chiar de Politia Locala atunci cand au sustras grinzile care, cel mai probabil, s-au transformat in bani. Trebuie tinut cont si de faptul ca pe ce s-a furat din cele trei cladiri au fost incasate sume frumoase, nefiind vorba despre cativa hoti razleti de fier vechi, ci de o grupare organizata, ca si in cazul magistralei de termoficare a orasului.

Fotografiile prezentate arata starea in care se afla cele trei cladiri ale fostei cazarme pe data de 26 octombrie

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author