Published On: vin, Oct 9th, 2015

CAZ SOCANT / Lui Eduard, un elev de doar 11 ani din Insuratei, profesorul de sport i-a spart capul cu un lacat!

Share This
Tags

insuratei sala de sportUn elev de 11 ani de la Liceul Tehnologic "Nicolae Titulescu" din Insuratei a fost lovit in cap cu un lacat de profesorul de educatie fizica, la sfarsitul orei. Cadrul didactic si-ar fi iesit din minti vazand ca baiatul nu a parasit sala de sport atunci cand a sunat clopotelul.

Eduard s-a prezentat, ieri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean impreuna cu mama sa, care le-a spus medicilor ca fiul sau a fost agresat de catre un profesor, refuzand sa ofere alte detalii. Medicii i-au acordat ingrijirile necesare minorului si i-au anuntat pe politisti, asa cum cere legea in astfel de situatii.

Familia copilului spune ca profesorul suplinitor Andrei Cornet l-ar mai fi lovit pe elev.

Coducerea Inspectoratului Scolar Judetean a solicitat directorului liceului demararea de urgenta a unei anchete, inspectorul scolar general Catalin Canciu aratandu-se socat de caz. Din punctul de vedere al sefului invatamantului brailean, profesorul Cornet nu mai are ce sa caute intr-o unitate de invatamant.

"M-am ingrozit cand am auzit ce s-a intampat. Va confirm, asa este. Am vorbit cu directorul liceului, care mi-a si confirmat informatia prezentata de dumneavoastra, si se va face tot ceea ce prevede legea. E mai mult decat revoltator! Din punctul meu de vedere, profesorul nu trebuie sa mai predea", ne-a declarat Canciu.

Comentarii

comentariu

About the Author