Published On: lun, Oct 26th, 2015

EXCLUSIV Consilierii judeteni, bataia de joc a Relianei Bogdan / “Rocreativa” trece la golanii, dupa ce a trecut din Opozitie la Stancu

Share This
Tags

reliana bogdanPlecata din partid pentru a-l servi pe fostul baron Gheorghe Bunea Stancu, fosta PDL-ista Reliana Bogdan vrea sa puna punct capitolului "Rocreativ" – firma de turism infiintata in urma cu doi ani si alimentata din visteria Consiliului Judetean, si sa treaca in fruntea Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, a carui infiintare trebuie aprobata de consilierii judeteni. Timp de doi ani, cat a fost condusa de Bogdan, "Rocreativ Trade" a fost doar o capusa a bugetului judetului, fara sa fi derulat macar un proiect notoriu.

La mijlocul lunii septembrie, fosta PDL-ista transmite Consiliului Judetean propunerea de infiintare a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT), fundamentata de un raport de specialitate realizat chiar de Reliana Bogdan, in care indica chiar si un sediu pentru ONG, si anume un spatiu intr-una din cladirile reabilitate de pe Ana Aslan 27-29. In opinia, sefei "Rocreativ", APDT este "singura solutie eficienta pentru dezvoltarea si promovarea turismului zonal".

De parca nu s-ar observa cu ochiul liber ca transformarea "Rocreativ" in APDT nu este decat o metoda de a proteja capusa agatata de Stancu pe mormanele de bani de la Consiliului Judetean, Reliana Bogdan le propune spre aprobare consilierilor judeteni si lista asociatilor care ar urma sa controleze asociatia, in care a strecurat si firma sotului ei. La numarul 17 apare SC Alstar Trade SRL, reprezentata de Eugen Vasile Bogdan, societate pe care a administrat-o in trecut chiar si sefa de la "Rocreativ".

Un alt aspect mai mult decat interesant al proiectului de transformare a "Rocreativ" in ONG, asumat de Reliana Bogdan, este scrierea sub ciorna actului constitutiv al APDT a numelui societatii notariale unde ar urma sa se legalizeze actul, desi nici macar nu a ajuns in dezbaterea Consiliului Judetean. Bogdan isi doreste ca actul constitutiv sa ajunga la Biroul Notarial "Varga si Asociatii".

Daca sefa "Rocreativ" ii va convinge pe consilierii judeteni sa inchida ochii in fata evidentei ramane de vazut, insa, conform unor surse politice, Reliana Bogdan nu mai este dorita nici macar la conducerea firmei de turism, motiv pentru care, cel mai probabil, a fost scoasa ca din joben Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, care ar urma sa aiba printre asociati Consiliul Judetean si Primaria Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author