Published On: vin, Oct 9th, 2015

Draghincescu si Lungu, atac la Boboc: Nu poti fi si cu PSD si sa faci si opozitie! / Nu asa se conduce un partid!

Share This
Tags

colaj boboc lungu draghincescuDiscutia dintre Catalin Boboc si Simona Draghincescu, dezvaluita de co-presedintele PNL prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, a asezat filiala pe un butoi cu pulbere gata sa explodeze in orice moment, desi oricum conflictul dintre fostii democrat-liberali si vechii liberali nu a incetat niciodata. Surse politice spun ca excluderea din partid a Simonei Draghincescu va avea loc saptamana viitoare.

Boboc a anuntat ca, in urma intalnirii cu Draghincescu, s-a convins ca "nimeni si nimic" nu ii poate schimba agenda personala consilierului local, care, in opinia sa, face jocul PSD, atacandu-l pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila.

De cealalta parte, Simona Draghincescu se arata uimita ca o discutie privata a ajuns subiect de presa, sugerandu-i liderului PNL ca ar fi fost mai bine sa dea banii folositi pentru promovarea postarii pe o retea de socializare unui copil "care nu are dupa ce sa bea apa".

"Pana la urma fac si eu ce pot! Intr-adevar, nu pot sa fiu si partenerul de guvernare al PSD si sa fac si opozitie in acelasi timp, fac doar opozitie adevarata in CLM, atat! Oare ce s-ar intampla daca ar aparea in presa discutiile private? Zic si eu. Dar eu cu ce am gresit, ma rog ? Ca am refuzat sa votez sensuri giratorii de 50.000 euro/bucata? Sau poate pentru ca am votat impotriva repararii unei fantani cat o roata de bicicleta cu suma de 1.500.000 de lei? Sau poate ca ma intereseaza nenorocirile din asociatiile de proprietari sau ca cetatenii raman fara apa potabila? Ori ca am votat impotriva unor Regulamente nelegale si neconstitutionale? Sau poate ca nu am fost de acord ca chioscul unui agent economic sa fie al domeniului public nelegal si neconstitutional ,doar pentru a face o mare mizerie? L-am sustinut pe Klaus Iohannis fara rezerve, nu pe altcineva! Nu am inscenat niciun dosar penal nimanui! Cu ce-am gresit?", a comentat Draghincescu.

In apararea fostului candidat independent la Primarie a sarit fostul consilier judetean Danut Lungu (ex-PDL), membru in structura de conducere a PNL, care i-a transmis lui Catalin Boboc ca "nu asa se conduce un partid", facand referire la devoalarea discutiei cu Draghincescu.

"Domnule Boboc, prin aceasta postare sponsorizata (platita), unde relatati o discutie personala avuta cu doamna Draghincescu, demonstreaza ca nici dvs. nu va pasa de imaginea pozitiva a organizatiei PNL Braila. Normal era ca aceste lucruri sa se discute in interiorul partidului, in Consiliile de conducere ale partidului, unde se ascultau toate partile implicate si unde se lua o decizie votata de majoritatea colegilor de partid. Nu asa se comporta un presedinte de partid, nu asa se conduce un partid. In acest caz, parerea dvs. nu este si parerea celorlalti colegi de partid. Acum, prin aceasta postare sponsorizata, preluata de toata presa locala, si dvs va faceti vinovat de a pune '' intr-o lumina proasta partidul.'' Nu asa se face opozitie, nu asa se lupta impotriva PSD-ului", i-a transmis Lungu lui Catalin Boboc pe o retea de socializare.

Razboiul dintre Draghincescu si viceprimarul liberal Alexandru Danaila a tinut prima pagina a ziarelor in ultimele luni, consilierul local cerandu-i demisia lui Danaila din fruntea Primariei si invitandu-l in Opozitie. De asemenea, Draghincescu acuzandu-l pe vicele PNL ca i-a fabricat un dosar penal pentru a o scoate de pe scena politica.

Boboc a anuntat miercuri ca a purtat o discutie cu Simona Draghincescu la sediul PNL, in urma careia a ajuns la concluzia ca "nimeni si nimic" nu-i mai schimba agenda personala colegei sale de partid.

"Am avut o discutie cu Simona Draghincescu, ieri seara, la sediul PNL Braila, in speranta ca putem pune punct spectacolului care face deliciul presei si care pune intr-o lumina proasta partidul. Am rugat-o sa inteleaga faptul ca nu poate fi, in acelasi timp, si independent si afiliat politic. I-am explicat doamnei consilier local ca nu poate avea o agenda diferita fata de a celorlalti colegi de partid, ca toti trebuie sa actionam ca o echipa si ca, oricate suparari personale am avea, nu liberalii trebuie sa ii fie adversari ci cei carora, cu sau fara intentie, le face astazi jocul. Am inteles, spre dezamagirea mea, ca nimeni si nimic nu o mai poate face pe doamna Draghincescu sa-si schimbe agenda persoanala si sa se intoarca in partid. Spun sa se intoarca pentru ca de ceva vreme e plecata, oricat ne-am minti ca nu este asa. Nu doar carnetul de partid te face liberal!", a precizat atunci Boboc, prin deja celebra postare.

Comentarii

comentariu

About the Author