Published On: mie, Oct 7th, 2015

Draghincescu, out din PNL / Boboc: Cu sau fara intentie, face jocul PSD. Am inteles ca nimeni si nimic nu-i schimba agenda personala

Share This
Tags

boboc draghincescuExcluderea din PNL a consilierului local Simona Draghincescu se apropie. Cel putin asta reiese dintr-un mesaj postat de senatorul Catalin Boboc, co-presedintele filialei, pe o retea de socializare.

Razboiul dintre Draghincescu si viceprimarul liberal Alexandru Danaila a tinut prima pagina a ziarelor in ultimele luni, consilierul local cerandu-i demisia lui Danaila din fruntea Primariei, "de sub pulpana lui Simionescu", si acuzandu-l ca i-a fabricat un dosar penal pentru a o scoate de pe scena politica.

Boboc spune ca marti seara a avut o discutie cu Simona Draghincescu la sediul PNL, in urma careia a ajuns la concluzia ca "nimeni si nimic" nu-i mai schimba agenda personala consilierului local liberal.

"Am avut o discutie cu Simona Draghincescu, ieri seara, la sediul PNL Braila, in speranta ca putem pune punct spectacolului care face deliciul presei si care pune intr-o lumina proasta partidul. Am rugat-o sa inteleaga faptul ca nu poate fi, in acelasi timp, si independent si afiliat politic. I-am explicat doamnei consilier local ca nu poate avea o agenda diferita fata de a celorlalti colegi de partid, ca toti trebuie sa actionam ca o echipa si ca, oricate suparari personale am avea, nu liberalii trebuie sa ii fie adversari ci cei carora, cu sau fara intentie, le face astazi jocul. Am inteles, spre dezamagirea mea, ca nimeni si nimic nu o mai poate face pe doamna Draghincescu sa-si schimbe agenda persoanala si sa se intoarca in partid. Spun sa se intoarca pentru ca de ceva vreme e plecata, oricat ne-am minti ca nu este asa. Nu doar carnetul de partid te face liberal!", a precizat Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author