Published On: mar, Oct 27th, 2015

Draghincescu: “Nu vad de ce e urgent sa le fie acordate cabinete parlamentare lui Nazare si Boboc!”

Share This
Tags

Simona Draghincescu 1Consilierul local liberal Simona Draghincescu, care a prezidat sedinta mini-legislativului local, nu a fost de acord cu suplimentarea ordinii de zi cu doua proiecte de hotarare prin care parlamentarii Alexandru Nazare si Catalin Boboc, co-presedintii PNL, li se acordau spatii pentru deschiderea cabinetelor parlamentare, motivand ca nu vede care este urgenta unui astfel de demers.

Pe ordinea de zi se aflau doua proiecte similare, pentru parlamentarii PSD Marian Dragomir si Ion Rotaru, solicitandu-se si intrarea celor care ii priveau pe sefii liberalilor.

"Exced cadrul urgentei cele doua proiecte. Care e urgenta? Nu vad unde e urgenta. Propun sa amanam cele doua proiecte pentru sedinta in care se va discuta si despre APAN, in urmatoarea sedinta", le-a spus Draghincescu consilierilor locali, solicitand oficial amanarea.

In cele din urma, alesii nu au fost de acord cu propunerea Simonei Draghincescu, care s-a si abtinut de la vot, cei doi parlamentari PNL primind in cele din urma spatii pentru cabinetele parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author