Published On: mie, Oct 14th, 2015

Draghincescu, catre primar: Cate mandate si cati bani va mai trebuie ca sa arate si Braila a oras? Poate punem mana de la mana

Share This
Tags

Simona Draghincescu (14)Dupa ce retelele de socializare au fost "inundate" de fotografii cu strada Milcov, aflata in reabilitare, care s-a transformat, dupa ploaia din ultimele zile, intr-un veritabil canal navigabil, consilierul local Simona Draghincescu a lansat un atac extrem de dur la adresa primarului Aurel Simionescu, precizand ca situatia este similara cu ce se intampla in urma cu 7 ani, desi intre timp au fost investiti munti de bani in modernizarea strazilor.

"Cum am spus, daca imi aduc bine aminte, cand ploua, la fel arata orasul si pe vremea primarului Cibu, prin 2008. Eu nu vad mari diferente, sincer. Ma rog, ar fi o diferenta: de atunci si pana acum s-au mai tocat, insa degeaba, cateva zeci sau sute de milioane de euro. Domnul primar ne arata ca isi face treaba cu profesionalism si maxima eficienta", ne-a declarat Draghincescu.

Consilierul local l-a intrebat ironic pe edil de cate mandate si de cati bani mai are nevoie pentru ca Braila "sa arate a oras".

"Eu il intreb pe domnul primar Simionescu in mod public, gandind ca ar fi intrebarile multor braileni: De cate mandate de primar si de cate zeci de milioane de euro mai aveti nevoie ca sa terminati un cartier, de la cap la coada? Cate mandate de primar si cati bani va mai trebuie ca sa arate si Braila a oras? Poate ne raspunde si noua, sa aflam si noi. In functie de raspuns, poate punem mana de la mana sa se mai aleaga o data sau de cate ori mai crede ca e nevoie", a mai precizat fostul candidat independent la Primarie din 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author