Published On: lun, Oct 12th, 2015

Draghincescu: Boboc mi-a zis ca fie facem echipa, fie plec din PNL, fie ma da afara. Nu plec! Fac echipa, dar nu cu derbedei!

Share This
Tags

Simona Draghincescu 1Consilierul local Simona Draghincescu continua comentariile cu privire la discutia purtata cu Boboc, dezvaluita de liderul liberalilor pe o retea de socializare. 

Draghincescu spune ca, in cadrul intalnirii de saptamana trecuta, Catalin Boboc i-a transmis ca daca nu va inceta atacurile la adresa viceprimarului liberal Danaila sau a altor colegi de partid, fie va trebui sa demisioneze din PNL, fie va fi exclusa. 

"Fiindca veni vremea "dezvaluirilor" si co-presedintele Boboc a debordat primul de "sinceritate", pot sa va spun ca acesta m-a tot invitat de ceva vreme la aceasta discutie "privata", pe care insa acesta si-a dorit-o in realitate publica, dupa cum se vede. Din varii motive nu i-am putut da curs mai devreme invitatiei cu toate ca banuiam ceea ce vrea sa-mi "spuna", adica exact ce mi-a spus: <<Ai 3 variante: sa facem echipa, sa pleci sau sa fii data afara>>", a precizat consilierul local.

Catalin BobocDraghincescu lasa sa se inteleaga ca nu va parasi PNL si ca va face echipa doar in anumite conditii: "numai cu oameni seriosi, fara bube-n cap, care au facut treaba pentru PNL si PDL, fara turnatorii, fara derbedei, fara PSD".

Consilierul local a mai subliniat faptul ca deciziile sale nu vor fi influentate de presiuni, amenintari, jigniri sau dosare penale insecenate.

Co-presedintele PNL Catalin Boboc, amintit in declaratiile Simonei Draghincescu, nu a dorit sa faca prea multe comentarii, mentionand doar ca rolul sau este acela de a tine partidul unit, nu de a face pe plac PSD.

"Vreau sa spun un singur lucru, pe cat de clar, pe atat de normal: Nu poti fi si in PNL, dar si in afara lui, in acelasi timp", a afirmat liderul liberalilor. 

Intalnirea si excluderea

Boboc a anuntat, saptamana trecuta, ca, in urma intalnirii cu Draghincescu, s-a convins ca "nimeni si nimic" nu ii poate schimba agenda personala consilierului local, care, in opinia sa, face jocul PSD, atacandu-l pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila.

Surse politice vorbesc despre un butoi cu pulbere gata sa explodeze in orice moment in interiorul PNL, desi oricum conflictul dintre fostii democrat-liberali si vechii liberali nu a incetat niciodata. Simona Draghincescu, mai sustin sursele citate, ar urma sa fie exclusa din partid saptamana aceasta.

Comentarii

comentariu

About the Author