Published On: joi, Oct 1st, 2015

DNA, lovitura pentru handbalul romanesc! Procurorii au luat cu asalt HCM Baia Mare / Chereches a fost retinut

Share This
Tags

HC Dunarea - HCM Baia Mare (13)UPDATE: Primarul Catalin Chereches a fost retinut de DNA!

Procurorii DNA Baia Mare au descins la sediul Primariei Baia Mare si al echipei de handbal feminin HCM Baia Mare. Ancheta vizeaza mai multe persoane din conducerea clubului, printre care, conform unor surse juridice, Liviu Bala (director executiv) si Daniel Kotecz (director sportiv).

Actiunea vizeaza actele contabile, contractele cu jucatoarele, precum si eventuale sume de bani care ar putea proveni din visteria echipei.

Procurorii anticoruptie cerceteaza modul in care bugetul clubului, sustinut financiar din bugetul Primariei Baia Mare, a fost prejudiciat cu sume importante, fara ca lucrul acesta fie reflectat in contabilitate. Mai mult, conducerea HCM este suspectata de faptul ca ar fi incercat acoperirea prejudiciului prin intocmirea de acte false, cu ajutorul carora sa justifice scurgerile de bani din visteria echipei.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informatii, Serviciului Judetean Anticoruptie Maramures si din partea Inspectoratului Judetean de Jandarmi Maramures.

 

Comentarii

comentariu

About the Author