Published On: lun, Oct 26th, 2015

DIICOT Braila loveste in mafia tigarilor / 70 de persoane saltate de “Antimafia” / Prejudiciu de jumatate de milion de euro

Share This
Tags

perchezitii_diicotProcurorii DIICOT – Biroul Teritorial Braila efectueaza, luni, un numar de 32 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Braila, Galati si Suceava, in cadrul unei actiuni vizând destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda calificata.

Conform procurorilor antimafia, incepând cu anul 2010, pe raza judetelor Braila, Galati si Suceava s-a constituit un grup infractional organizat, avand ca principala preocupare infractionala contrabanda cu produse din tutun, care provin din Ucraina si Republica Moldova. De asemenea, membrii grupului au procurat, transportat, depozitat si distribuit importante cantitati de tigari, obtinând importante beneficii materiale, prejudiciul estimat fiind de peste 500.000 euro.

La sediul DIICOT Braila urmeaza sa fie aduse, in vederea audierii, un numar de 70 persoane.

Actiunea a fost efectuata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul  Crimei Organizate Braila, Vrancea, Galati, Suceava si cu sprijinul Politiei si Jandarmeriei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author