Published On: mie, oct. 28th, 2015

De ce e batalie asa mare pe capul lui Mihail Iugulescu?

Motivul pentru care managerul Spitalului Judetean Braila, dr. Mihail Iugulescu, a devenit tinta atacurilor din toate partile are o explicatie. Mai intai, sa recapitulam cine il ataca si cum. Adversarii lui Iugulescu sunt de toate culorile, de la stanga la dreapta esicherului politic. Primul motiv pentru care fiecare vrea sa aiba "managerului lui" la Spitalul Judetean sunt banii. Cu o campanie electorala care se apropie, tot felul de "smecheri" de la toate partidele, obisnuiti sa cheltuie in campanie banii altora, vor sa faca drum firmelor agreate, in realitate izvorul de bani negri pentru campanie, la sacul cu bani pe care spitalul oricum il cheltuie. Al doilea motiv este frica. Exact! Frica de moarte ca nu cumva managerul Iugulescu sa descurce itele afacerilor de la Spitalul Judetean in care s-au incurcat mai toate partidele, prin reprezentanti sau firme "prietene". Al treilea motiv il reprezinta sinecurile, pe care partidele nu le pot da, pentru ca Iugulescu nu accepta angajarile pe sub mana si promovarea la comanda politica a personalului medical.
In aceste conditii, cu exceptia lui Mihai Tudose, Marian Dragomir si Aurel Simionescu, nimeni nu vrea ca Mihail Iugulescu sa apuce sa faca lumina in afacerile Spitalului Judetean. Cu siguranta, declaratiile lui Mihai Tudose, cea mai pregnanta voce care sustine dezvaluirea matrapazlacurilor de la spital, au determinat o reactie dura, dar care nu a facut decat sa arate cat de mare este caracatita care il ataca pe Iugulescu, care pare a fi decis sa rupa pisica. Cum ar putea fi interpretate altfel atacurile presei pe bani publici, pe fata si pe dos, care se tanguie ca cei care ii platesc nu pot, cu tot sprijinul mediatic pe care li-l ofera, sa-l reduca la tacere pe Iugulescu?!
Daca puciul pus la cale impotriva mangerului Spitalului Judetean de Urgenta Braila reuseste, nu vom sti niciodata cine, cum si cat si-a luat partea din milioanele de euro cheltuite in investitiile de la spital. Felul calm in care Iugulescu rezista imi spune, insa, ca vom sti! 

Comentarii

comentariu

About the Author