Published On: mie, Oct 21st, 2015

Crima din Centru / Braileanul care si-a ucis in bataie concubina, sub ochii copilului, ramane dupa gratii

Share This
Tags

crima centruLa inceputul acestei saptamani, lui Leonard Stan, braileanul care si-a ucis in bataie concubina, lovind-o de nenumarate ori cu o curea, ii expira mandatul de arestare preventiva, insa judecatorii Tribunalului Braila au decis, la solicitarea procurorului, prelungirea cu inca 30 de zile a masurii privative de libertate.

Cruzimea barbatului, care a mai fost condamnat pentru omor, la inceputul anilor '90, i-a socat pe medicii legisti, victima avand organele interne zdrobite.

Aglaita Ionescu, in varsta de 47 de ani, a fost lovita cu pumnii si cu o curea metalica, pana si-a dat ultima suflare, sub privirile fetitei celor doi. Desi au auzit tipetele victimei, vecinii nu au avut curajul sa intervina, cunoscandu-l pe Leonard Stan, de 52 de ani, ca fiind o persoana extrem de violenta, mai ales atunci cand se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Legistii care au efectuat necropsia sustin ca Aglaita a avut un sfarsit groaznic, fiind batuta pana cand a murit. Organele interne ale femeii erau zdrobite, la fel si oasele, prezentand numeroase fracturi. Leziunile provocate de numeroasele lovituri erau incompatibile cu viata. Nici macar un echipaj medical ajuns la cateva secunde dupa bataie nu o putea salva.

Pe data de 20 august, retinut de procurori, ucigasul a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, judecatorul de drepturi si libertati trimitandu-l in Arestul Politiei.

Comentarii

comentariu

About the Author