Published On: vin, Oct 2nd, 2015

Contrazicere intre liberalul Balan si Boboc, liderul PNL, pe “usa primarului”: Boboc zice ca Balan e tinut la usa, Balan ii zice lui Simionescu ca nu-i adevarat!

Share This
Tags

Costel BalanLiberalul Costel Balan (foto), directorul Administratiei Pietelor si Targurilor - institutie din subordinea Consiliului Local, este tinut "pe la usa primarului Simionescu" atunci cand cere bani pentru investitii, sustine senatorul Catalin Boboc, liderul PNL. 

In acelasi timp, primarul Aurel Simionescu a precizat ca l-a intrebat pe Balan daca a stat vreodata in fata usii sale, directorul APT raspunzand: "Nu, domnule primar, n-am stat la usa dumneavoastra!".

"Haideti sa va spun eu mai direct: sta pe la usa primarului conducerea Administratiei Pietelor pentru multe, nu doar pentru Gradina Zoologica, numai de vreo doi ani stiu eu, ca sa le mai dea niste bani, ca nu au de unde singuri, din ce produc! Ca sa tina tarife mici in piata, sa faca accesibil comertul, sigur ca n-au profit, iar daca nu ai profit si vrei sa te dezvolti, iti trebuie bani. De unde? De la actionarul majoritar, adica de la Consiliul Local. Daca ala te plimba pe la usi si nu-ti da bani, nu poti sa dai nici cu o vopsea. Asta e adevarul, ca sa ne lamurim", a declarat Boboc in cadrul unei conferinte de presa, saptamana trecuta.

Vineri, tot in cadrul unei conferinte de presa, Simionescu a marturist ca a discutat cu directorul de la Piete pe aceasta tema si ca Balan i-a spus ca nu a fost tinut niciodata in fata usii primarului, contrazicandu-l pe seful sau de partid.

"L-am intrebat pe Balan daca a stat vreodata la usa mea. La usa mea nu sta nimeni niciodata. Exista o ordine: viceprimari, consilieri, directori si sefi de serviciu. Cei care nu sunt in Primarie, cum e domnul Balan, trebuie sa sune inainte sa vada daca sunt in Primarie sau daca am treaba. Eu nu tin pe nimeni la usa. El vine cand vrea la mine! L-am intrebat: "Cand ai stat tu la mine la usa vreodata?" si mi-a zis: "Nu, domnule primar, n-am stat la usa dumneavoastra!" Nu i-am reprosat nimic, nu am de ce. Sa va reprosez dumneavoastra ce a zis altcineva despre dumneavoastra?" , a subliniat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author