Published On: vin, Oct 23rd, 2015

Comunicat de presă – eveniment inchidere proiect „DE LA TEORIE LA PRACTICĂ”

Tags

Proiect confinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane
2007-2013
Investeşte în oameni!

Axa Prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”
Domeniul Major de Intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”
Titlul proiectului: „DE LA TEORIE LA PRACTICĂ”
Contract: POSDRU/161/2.1/G/133595

Comunicat de presă – eveniment inchidere proiect „DE LA TEORIE LA PRACTICĂ”
POSDRU 161/2.1/G/133595
Brăila, 23 octombrie 2015

comunicat inchidere proiect-1Asociaţia „Centrul de Informare şi Documentare pentru Integrare Europeană şi Dezvoltare Durabilă” Brăila anunță finalizarea proiectului „DE LA TEORIE LA PRACTICĂ” – POSDRU/161/2.1/G/133595, implementat în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Nicolae Oncescu” Ianca și Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Brăila.

Conferința de închidere a proiectului va avea loc luni, 26 octombrie 2015, începând cu ora 11:00 la sediul Asociaţiei „Centrul de Informare şi Documentare pentru Integrare Europeană şi Dezvoltare Durabilă” Brăila, Vila Lăcrămioara, Aleea Centrală, Staţiunea Lacu-Sărat, judeţul Brăila.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 18 luni şi a fost confinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 20072013, Axa Prioritară 2 – „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul Major de Intervenţie 2.1 – „Tranziția de la școală la viața activă”.

Proiectul a demarat în data de 29.04.2014 și pe durata celor 18 luni de implementare și-a atins obiectivul pentru care a fost realizat și anume acela de a facilita accesul și integrarea viitorilor absolvenți de liceu pe piața muncii prin derularea de programe integrate.

Valoarea totală a proiectului este de 1.323.151,67 lei, asistența financiară nerambursabilă este de 1.296.688,64 lei, iar contribuția beneficiarului este de 26.463,03 lei.

Contact:

Catalin SERBAN, responsabil implementare, monitorizare, informare
Asociaţia C.I.D.I.E.D.D. Brăila
Tel/Fax: 0239 652 706 / 0239 652 707