Published On: mar, Oct 6th, 2015

Cine sunt golanii care vor debarcarea doctorului Iugulescu?

Ultimul asalt, dar nu si cel din urma, asupra managerului Spitalului judetean de Urgenta Braila s-a dat la ultima sedinta a Consiliului Judetean Braila, cand a fost aprobat un asa-zis regulament de contraol al managerilor spitalelor din subordinea CJ. Trec peste grobianismul majoritatii consilierilor judeteni, care nu s-au sfiit sa ragaie si sa dea basini in timpul sedintei, si va spun  doar ca o adunatura de tampiti mai mare ca in aceasta editie de CJ nu a avut Braila niciodata!
Revenind la regulamentul aprobat de consilierii judeteni, acesta este primul pas al promisiunii de a gasi o portita pentru eliminarea inainte de vreme a managerului Mihail Iugulescu facute de o fatuca din Galati (retineti bine orasul, ne vom aminti de el putin mai tarziu), pe numele ei Mioara Dutu, promisiune facuta unei gasti de pesedisti din care face parte si socrul ei, Radu Dutu (care se antreneaza ca PSD sa-l puna sef contabil la SAJ pe bani publici, in conditiile in care el habar nu are sa-si administreze propria-i firma, care se afla in faliment).
Dar nu numai Mioara Dutu ii vrea capul managerului Spitalului Judetean. Pe langa cea care furniza cu sarg tot felul de nimicuri Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, se afla si Delia Coman, o spagarita plecata la minister ca sa nu o bata cei pe care i-a pacalit luandu-le banii si promitandu-le angajari in spital (Madam Delia, daca ai ceva de comentat nu te mai obosi cu dreptul la replica, du-te direct la Tribunal, ca abia astept sa vad cum te aresteaza direct din sala de judecata!). Langa cele doua doamne se afla inca una, Rodica Sin, mare specialista in sanatate la Galati (acum ati inteles de ce va spusesem mai sus sa retineti orasul) si in intalniri pe digul Braila-Galati cu lideri ai PSD carora le promite marea cu sarea, dar uita ca faptele ei de vitejie alaturi de sefi mai mari si mai mici din PSD, spun sursele Infobraila, se afla deja in atentia procurorilor! Colac peste cele trei pupeze se afla un imberb, Iulica de la minister, oficial secretarul de stat Iulian Francisk Chiriac, cel care, intr-o inregistrare aflata in posesia Infobraila marturiseste ca el a trimis pe capul managerului Iugulescu Parchetul si ANI, in conditiile in care raportul Corpului de Control care a verificat spitalul nu exista inca, asa cum marturisea ordonatorul de credite, presedintele CJ Braila Viorel Mortu. De ce s-a grabit omul lui Bunea Stancu, pentru ca Iulian Francisk Chiriac este fix doar omul lui GBS, pus de GBS om de paie la minister la putina vreme dupa ce Medcenter, firma la care Chiriac era director atunci, a castigat neasteptat un contract urias cu Spitalul Judetean? 
Mai sus aveti cateva nume de oameni implicati in incercarea disperata de a-l indeparta inainte de finalizarea contractului de management pe dr. Mihail Iugulescu de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Braila. De ce fac asta? Eu cred ca din doua motive: a) sa acopere matrapazlacurile pe care dr. Iugulescu ar putea sa le dezvaluie despre dinastia Bunea Stancu – Rodica Sin – Delia Coman – Iulian Francisk Chiriac; b) ca sa aiba acces la miliardele pe care spitalul le cheltuie lunar.
Pe langa ei se mai afla si altii, manati in lupta de cele doua motive enumerate mai sus, asta daca nu punem la socoteala si factorii sentimentali, vezi cazul domnului Patarlageanu si doamnei Prisecaru, iubiti de senatorul potent financiar si fiziologic Ion Rotaru, in calitate de cumatrul finului, respectiv fina, ca doar (nu) o data vede nasul…
Infobraila a realizat o ancheta vasta privindu-i pe golanii care doresc indepartarea ilegala a managerului Mihail Iugulescu, pe care o vom publica zilele urmatoare. Nu exista cale de intoarcere, asa ca telefoanele si sms-urile de amenintare sunt pierdere de vreme!

Comentarii

comentariu

About the Author