Published On: mie, Oct 21st, 2015

Are si PSD-ul Varga lui

Share This
Tags

Latifundiarul Ion Rotaru, senator PSD prin mila fostului presedinte Gheorghe Bunea Stancu, si-a anuntat candidatura la sefia organizatiei judetene in oficios, in acelasi timp cu un atac masiv la actualul vicepresedinte al PSD la nivel national, Mihai Tudose, deputat si Ministru al Economiei.
 "Nea Ion" isi punea intrebarea "daca" Mihai Tudose, la intoarcerea din China, isi va da demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila, pentru ca alegerea in functia de vicepresedinte la nivel national nu ii permite sa ocupe doua functii de conducere in partid. Cel care se vrea seful social-democratilor braileni stia ca Mihai Tudose se afla la mii de kilometri de tara, dar nu stia, ca la ora cand el se juca prin curte la Monicuta, demisia lui Tudose era deja depusa! Si, pentru ca situatia este "delicata", senatorul PSD opina ca mai bine sa se faca alegeri cat mai repede, ca, vorba aia, vin alegerile la primarii, la consiliile locale, la Consiliul Judetean, si ramane partidul fara candidati. Nuuuu! Sa nu fie cumva Simionescu interimar sau, Doamne fereste, sa uite Tudose sa-si dea demisia. Pai, altfel cum sa ajunga latifundiarul Ion Rotaru sef, mai ales ca el a declarat, inca de a doua zi dupa alegerea lui Mihai Tudose in functia de vicepresedinte la nivel national al PSD si confirmarea ca Aurel Simionescu va fi interimar, ca vrea sa candideze la sefia organizatiei judetene a partidului!
Rotaru se vrea un fel de Bunea Stancu, la masa la "Continental" punand primari, consilieri. Sau macar ca amicul lui, Vasile Varga, unde isi tot legalizeaza sutele de hectare de pamant pe care si le cumpara. Un sforar, un aranjor. Vrea o confirmare a banilor, vrea o functie in care sa puna si el pe cineva. Poate asa ii face poftele fiinei, cumatrului si tot neamului de nehaliti de functii prin care se scalda. Are omu' obligatii, ca, vai, dragostea trece prin stomac! Se vrea si el, un "nea Ion", sa se transforme intr-un "nea Vasile" al PSD. Ce nu stie este ca nici Simionescu si nici Tudose nu sunt Constantin Sever Cibu! Nu pun astia, "nea Ioane", botul la cozonac si cornulete, vorba mentorului tau, Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author