Published On: mie, Oct 7th, 2015

Robert s-a intors acasa! Ce a facut 24 de ore? Aproape 4.000 de braileni au distribuit articolul Infobraila

Share This
Tags

disparut CHIRU ROBERTAproape 4.000 de braileni au distribuit articolul despre disparitia lui Chiru Robert Daniel Ciprian, un baiat de doar 12 ani, care a plecat de acasa marti dupa-amiaza. Robert s-a intors acasa, ieri seara, in jurul orei 20:00, dupa o aventura de mai bine de o zi prin oras.

De marti, de la ora 21:50, cand Mihaela Chiru, de 34 de ani, a anuntat la Politie ca fiul ei a plecat in mod voluntar de acasa si nu s-a mai intors, oamenii legii au impanzit cartierul Brailita, unde locuieste femeia, incercand sa-l gaseasca cat mai repede pe baiat.

Colegii de scoala si prietenii lui Robert, vecinii si rudele, toti au fost luati la intrebari de politisti, insa nimeni nu a stiut sa spuna unde se afla copilul. Ingrozita de gandul ca i s-ar fi putut intampla ceva rau, mama baietelului n-a inchis un ochi toata noaptea.

Miercuri seara, cand nu se aflase inca nimic despre locul unde se afla Robert, femeia a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut in poarta fiul, reintors acasa fara sa stie ca politistii il cauta. Nici suferinta mamei nu o intelegea prea bine.

Baiatul a plecat de pe strada unde se juca cu alti copii, s-a urcat in autobuz si a ajuns la mall-ul din cealalta parte a orasului. Dupa ce a colindat toate magazinele, s-a culcat in zona centrului comercial. A doua zi, miercuri, a colindat tot oras, ba cu tramvaiul, ba cu autobuzul.

Dupa experinta unei nopti dormite in aer liber, Robert si-a zis ca trebuie sa puna punct aventurii despre care nu a constientizat niciun moment ca ii poate pune viata in pericol si a revenit acasa.

Politistii au stabilit ca in cele mai bine de 24 de ore cat a colindat orasul, baiatul nu a fost victima vreunei infractiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author