Published On: Soare, Oct 4th, 2015

5 braileni, printre care si o femeie, s-au ales cu dosare penale pentru furt de stiuleti!

Share This
Tags

stiuleteSambata spre duminica noaptea, la ora 00.45, o patrula din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca, care se afla in patrulare pe raza comunei sutesti, pe DC 38, la intrare in localitate, a oprit pentru control doua carute incarcate cu stiuleti.

Politistii au identificat persoanele care se aflau in carute, anume T. Traian, de 38 de ani, si T. Julieta, de 36 de ani, ambii din sutesti, respectiv, B. Romeo, de 37 de ani, tot din sutesti si E. Lucian, de 26 de ani, din judetul Buzau.

In urma verificarilor s-a stabilit ca in cele doua atelaje hipo se afla cantitatea totala de 1.000 kg de porumb, despre care s-a stabilit ca acestia au sustras-o de pe terenul unei societati din localitatea Dedulesti, cu acordul si sprijinul paznicilor.

Intreaga cantitate de porumb a fost ridicata de catre oamenii legii si restituita unitatii pagubite.

Pe numele celor patru persoane depistate cu porumbul in carute a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, iar fata de V. Marian si D. Neculai, ambii in varsta de 22 de ani, din satul Dedulesti, comuna Mircea Voda, paznici la societatea comerciala de la care s-a comis furtul, s-au intocmit dosare penale pentru complicitate la furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author