Published On: vin, Sep 18th, 2015

VIDEO Sofer scos cu forta din masina de politisti de la Rutiera Braila: “Vrei sa te scot pe geam?”

Share This
Tags

Doi politisti de la Politia Rutiera Braila l-au dat jos din masina cu forta pe un sofer care a refuzat sa prezinte documentele pe care i le-au cerut atunci cand l-au tras pe dreapta. Totul s-a intamplat joi dupa-amiaza. 

Soferul din Bucuresti a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, la iesire din localitatea Albina, cand a fost inregistrat de radar cu o viteza de 128 km/h. Echipajul de la Rutiera a plecat in urmarirea masinii, reusind sa o opreasca abia la 15 km distanta de locul unde radarul l-a surprins pe conducatorul auto gonind nebuneste.

Promotor.ro a publicat materialul video din care reiese ca politisti il oprise pe conducatorul auto pentru ca circulat cu viteza excesiva pe un drum european.

"De ce m-ati oprit pe mijlocul drumului? In primul sat, nu unde trec tiruri. Nu aveti casca in cap? Imi aduceti caietul ala de legsilatie?", spune soferul.

"Vreti sa va scot pe geam din masina?!", ii transmite politistul, care dupa cateva secunde il scoate cu forta din masina pe barbat, ajutat de un alt agent de la Rutiera.

Comentarii

comentariu

About the Author