Published On: sâm, Sep 26th, 2015

VIDEO Autocar cu 40 de pasageri – majoritatea adolescenti, a lovit un Audi in Lacu-Sarat / Doua tinere, ranite / Autocarul se intorcea de la Festivalul de Folclor de la Silistea

Share This
Tags

accident lacu-saratUn autocar in care se aflau 40 de persoane – membrii unui ansamblu folcloric din judetul Teleorman, a izbit un autoturism marca Audi in satul Lacu-Sarat. Doua tinere din autocar au ajuns la spital.

Autocarul plecase din comuna braileana Silistea, unde Ansamblul Folcloric "Florile Teleormanului" a participat la un concurs interjudetean de folclor, iar la doar cateva zeci de secunde dupa ce intrase in satul Lacu-Sarat a lovit in plin un Audi, inmatriculat in Galati, care a iesit in viteza de pe o strada din localitate, fara sa acorde prioritate.

O femeie, in varsta de 24 de ani, pasagera in autocar, s-a lovit cu capul de scaunul din fata in momentul impactului. Tanara a fost transportata la Spitalul Judetean, medicul de pe ambulanta suspectand un traumatism la coloana vertebrala. Tot la spital a ajuns si un alt membru al ansambului folcloric, o adolescenta de 16 ani care acuza dureri in zona umarului si a pumnului stang.

"Ne-am speriat. Au inceput sa tipe cei mai mici, mai ales ca multi dormeau. Noi mergeam cu viteza regulamentara si nu am vazut nimic. Ne-am zguduit si am reusit sa ii calmam repede pe cei care s-au speriat. Au mai luat cate o pastila cei care s-au speriat, iar multi s-au lovit usor, nimic grav. A fost totul intr-o fractiune de secunda ca soferul a pus imediat frana", ne-a declarat unul dintre coordonatorii ansamblului din comuna teleormaneana Contesti.

In autoturismul Audi se aflau mai multi tineri, insa nimeni nu a fost ranit. Soferul s-a ales cu dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author