Published On: mie, Sep 16th, 2015

Varga, liberalilor, in sedinta de partid: “Lasati-l pe Mortu! E mai destept ca voi toti!”

Share This
Tags

vasile vargaDeputatul liberal Vasile Varga, proaspat ales in functia de vicepresedinte la nivel national pentru regiunea Sud-Est, i-a lasat masca pe colegii de partid, luandu-i apararea presedintelui interimar al Consiliului Judetean, PSD-istul Viorel Mortu. Scena a avut loc in urma cu doua saptamani, in cadrul sedintei conducerii filialei, conform unor surse politice.

In momentul in care unii liberali il criticau pe Mortu pentru activitatea de la CJ, Varga a intervenit, spre stupefactia celor din sala.

"Lasati-l pe Mortu! Ala e mai destept ca voi toti de aici!", le-a spus deputatul, colegilor prezenti la Comitetul Judetean Executiv.

Iesirea deputatului Varga nu e singulara. In urma cu mai multe luni, cand inca se discuta despre procedura de fuziune din interiorul partidului, dar si despre posibilitatea ca fostii democrat-liberali sa detina controlul filialei, tot intr-o sedinta CJEx, Varga i-a strigat presedintelui PNL, senatorul Catalin Boboc, ca a vandut partidul si a parasit sala de sedinta. 

Deputatul i-a cerut si secretarului-general al PNL, Vasile Cortez, sa il urmeze, insa, desi s-a ridicat de pe scaun, acesta nu a mai plecat, Boboc "ordonandu-i" sa ia loc. 

Comentarii

comentariu

About the Author