Published On: mie, Sep 9th, 2015

Varga a devenit seful lui Boboc / Deputatul, ales vicepresedinte regional al PNL pentru Sud-Est: Va superviza fuziunea si pregatirea campaniilor din 2016

Share This
Tags

Varga si BobocDeputatul liberal Vasile Varga si-a consolidat pozitia in partid, devenind unul dintre cei 8 piloni de legatura intre conducerea centrala a PNL si teritoriu. Biroul Politic al vechiului PNL a ales miercuri noi sefi peste filialele partidului – vicepresedinti pe cele opt regiuni de dezvoltare.

Varga este vicepresedinte pe regiunea Sud-Est, avand rolul de a gestiona relatia dintre filialele din regiune, inclusiv Braila, si centru, dar si de a face tot ce le sta in putinta pentru ca fuziunea cu democrat-liberalii sa se desfasoare fara probleme.

"Cei opt vicepresedinti ii vad ca o interfata intre organizatii si conducerea centrala a partidului, ca o monitorizare a deciziilor de la nivel central si a modului in care sunt puse in practica la nivel local si nu in ultimul rand de organizarea si pregatire anului electoral 2016", a declarat Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, conform stiripesurse.ro.

Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii

comentariu

About the Author