Published On: mar, Sep 8th, 2015

Un brailean baut spune ca a fost agresat de politistii locali pentru ca nu s-a legitimat

Share This
Tags

biciclist scandal politistiUn brailean care circula cu bicicleta pe strada 1 decembrie 1918 ii acuza pe politistii locali ca l-au agresat dupa ce i-au taiat calea, in loc sa ii acorde prioritate, cum era normal.

In schimb, oamenii legii sustin contrariul, biciclistul, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi cel care a taiat calea masinii Politiei Locale, refuzand apoi sa se legitimeze.

Totul s-a intamplat la intersectia 1 decembrie 1918 cu bulevardul Dorobantilor, in jurul orei 11:00.

Dupa ce a fost oprit de politistii locali, barbatul care nu a vrut sa se legitimeze ar fi fost bruscat, conform propriilor spuse. Si trecatorii din zona sustin varianta biciclistului, luandu-se la harta cu politistii si jandarmii care au sosit in sprijinul celor de la Locala.

"Veneam dinspre Republicii, iar la colt cu Rosiori o masina de politie mi-a taiat calea, in loc sa imi dea prioritate de dreapta. Am franat, am oprit. Ei zic ca i-am injurat. Au intors si mi-au taiat calea la Dorobanti. S-a oprit aici echipajul. Ei m-au agresat. Mi-au sucit mana. Au vrut sa imi ia si bicicleta. A fost atata lume. Nu am facut nicio greseala de circulatie", ne-a declarat braileanul de 63 de ani.

Nici in fata politistilor de la IPJ, barbatul nu a vrut sa se legitimeze, fiind astfel sanctionat.

Comentarii

comentariu

About the Author