Published On: joi, Sep 10th, 2015

Tudose: Un congres PSD trebuie organizat cat mai rapid. Partidul are nevoie de legitimitate in interior

Share This
Tags

Tudose PSDLiderul social-democratilor braileni, deputatul Mihai Tudose, considera ca "trebuie organizat cat mai rapid" un Congres PSD, in contextul in care, din luna iulie, dupa demisia lui Ponta de la sefia PSD, partidul este condus de un presedinte interimar, in persoana fostului vicepremier Liviu Dragnea. 

"Un congres PSD trebuie organizat cat mai rapid. Este nevoie ca partidul sa aiba o conducere solida, validata de forul suprem decizional al Partidului Social Democrat, mai ales ca 2016 este an electoral. Nu vorbim doar despre oameni, vorbim de un program, de un plan de actiuni pe care viitoarea echipa de conducere si le va asuma. PSD iese revigorat in urma congreselor, capata forte noi si este capabil sa castige bataliile electorale", a precizat Tudose. 

Mihai Tudose, ministru al Economiei in Guvernul Ponta, isi motiveaza solicitarea punand in prim-plan faptul ca partidul "are nevoie de stabilitate si legitimitate in interior" ca sa poata sprijni in continuare Executivul.

Liviu Dragnea este condamnat in prima instanta in dosarul "Referendumul" la un an de inchisoare cu executare, sentinta fiind atacata cu recurs.

Comentarii

comentariu

About the Author